Najava događaja

Alhemija komunikacije – Novogodišnja alhemija 2017.godine!

Približava nam se kraj jedne i početak nove godine, vremenska raskrsnica koja nas podseća na vreme poklanjanja i darivanja. Da li se možete setiti kada ste SEBI poslednji put poklonili SEBE? Da li ste nekada sebi poklonili lični “bizlife – plan” za neku godinu? Možda ga samo nacrtali, obojili i izmaštali?  Da li ste se ikada zahvalili prethodnoj godini na iskustvu kroz koje ste prošli?

I dok se pitate kako je moguće sebi pokloniti sebe, podsetiću vas da je SVE moguće i da imate SVE resurse potrebne za fantastičan život . A čarobni štapić je samo u vašim rukama i u vašoj glavi – kako to iskoristiti na najbolji način za SEBE?

Energija ide tamo gde nam je usmerena pažnja! Hajde onda da zajedno usmerimo pažnju na neke lepše, primamljivije, atraktivnije ishode u 2017. godini i budemo zadovoljni čarobnjaci sopstvene čarolije!

Ukoliko možete i hoćete da odvojite vreme za SEBE, ponesite ideje, želje, kreativnost , makaze, lepak, časopise i magazine sa divnim slikama, fotografiju sebe i ….   prijavite se na Novogodišnji CCT(consulting, coaching, training)!

II Radionica – Novogodišnja alhemija 2017.godine!

Najbolja godina je svaka u kojoj se darujemo sebi!

Radionica se organizuje sa maksimalno 12 polaznika u trajanju od 4 sata.

Predavač: 

ana

Ana Tomović, Bussines&Communication CCT (consulting, coaching , training)

Iako je po formalnom obrazovanju dipl.hemičar, dugogodišnje poslovno iskustvo je stekla na menadžerskim pozicijama nekoliko medijskih kompanija, gde joj je uloga bila da pokrene, osnaži i unapredi sistem i timove. Zahvaljujući dodatnoj edukaciji – NLP Fellow Member IANLP Trainer, Bussines ECA Coach, medijator Points of You, student Energetske Psihologije, kao i korišćenju ranijih iskustava iz oblasti muzike i sporta ( solo pevanje, pijanista, fitnes instruktor) započinje sopstveni koncept ALHEMIJA KOMUNIKACIJE: motivacija, pokretanje i oslobađanje potencijala, kako pojedinaca tako i timova. Kolumnistkinja i pesnikinja. Žena puna radosti.

Investicija za radionicu: 3000,00 dinara

Vreme održavanja: 27.decembar 2016.godine od 17:30h do 21:30h

Mesto održavanja: HR centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Kontaktirajte nas: +381 64 429 68 31, jelena.kovacevic@hrcentar.rs

Alhemija komunikacije – Novogodišnja alhemija 2017.godine!