Najava događaja

Ciklus radionica: Diploma u rukama – veruj i moći ćeš da zamisliš

PRIJAVE U TOKU

Imaš li osećaj kao da se trenutak diplomiranja sve više udaljava? Osećaš li ponekad preopterećenost fakultetskim obavezama i želju da pobegneš od njih? Na mesto motivacije polako dolazi zbunjenost i pitanja poput : „Čemu sve ovo?“ Pritisak sa strane se pojačava i istiskuje sve one snove koji su možda na početku studiranja bili uz tebe.

Ova radionica je za tebe ako se osećaš zaglavljeno između dva ispita, ako ti nedostaje inspiracija i plan akcije, ako spavaš do popodneva, a ipak svaki dan iznova navijaš sat u 7 ujutru.

Osim papira na kom piše tvoje novo zvanje, diplomiranje donosi i novu vrstu odgovornosti. Od tog momenta sa diplomom preuzimaš budućnost u svoje ruke. Bez nametnutih obaveza od profesora, asistenata ili čak roditelja, dolazi vreme da sam sebi biraš obaveze usmerene ostvarenju svojih ciljeva.

A šta ako nemaš cilj?

Upravo zato smo za tebe pripremili ovaj ciklus od tri radionice, kako bismo te podržali da hrabro preuzmeš kontrolu i odlučno koračaš putem svojih snova!

Već nakon prve radionice ćeš znati:

– gde se tačno sada nalaziš zajedno sa svojim uspesima, željama i snovima

– kuda želiš da se krećeš

– kako da samostalno kreiraš motivaciju i to stanje zadržiš tokom čitavog dana

– tehniku kojom ćeš moći da utičeš na svoje raspoloženje kad god ti je to potrebno

– šta je tvom srcu najvažnije i koja je tvoja svrha

– i videti jasniju viziju budućnosti koju želiš za sebe i veoma čvrst razlog zbog kog bi zapravo i ustao ili ustala onda kada to želiš

Na drugoj radionici te čeka kreiranje tvog fenomenalnog cilja uz najefikasnije metode koje su pomogle milionima ljudi da ostvare jasnu viziju. Nakon i treće radionice u svojim rukama ćeš imati veoma precizan plan akcije, sa svim koracima, preprekama i resursima koje te na tom putu čekaju.

Tokom radionice prolazićeš kroz sve tehnike kako bi one bile potpuno naučene i mogle da ti služe uvek. Pisaćeš tvoje novootrkrivene ciljeve i planove, želje i vizije. Uz puno ličnog rada, imaćeš priliku da radiš sa drugim polaznicima kako bi i jedni drugima bili podrška.

Ako bi ostvarenje sna za tebe zapravo bilo moguće,

šta bi se usudio ili usudila da sanjaš?

Predavač: : Una Timotijević, dipl. psiholog, kouč i NLP Master

Investicija za radionicu:  Investicija po radionici iznosi 1500,00 dinara. Prijavom na ceo ciklus radionica treću radionicu dobijate na poklon.

Vreme održavanja radionica: PRIJAVE U TOKU

  1. Diploma u rukama – veruj i moći ćeš da zamisliš
  2. Tvoj najveći san – zamisli i moći ćeš da vidiš
  3. Kreiraj master plan – vidi i moći ćeš da dostigneš

Mesto održavanja: HR Centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Kontaktirajte nas: +381 60 323 27 08, office@mynlp.rs

Ciklus radionica: Diploma u rukama – veruj i moći ćeš da zamisliš