Najava događaja

Ciklus radionica Posvećenost radosti života: olakšajte sebi svakodnevicu

Pridružite nam se na uzbudljivom putovanju ličnog razvoja. Metodama koje koriste u radu sa klijentima tokom individualnih coachinga i na svojim seminarima i radionicama, treneri životnog razvoja i osnivači Udruženja „Posvećenost radosti života“, povešće vas u vaš svet u kome dugo niste bili i pomoći vam da pronađete put do ličnog ostvarenja.

I radionica: Emotivna manipulacija i energetsko iscrpljivanje

26.04.2017.

Da li vam se ikad desilo da ste, nakon završenog dana, ili razgovora, shvatili da vas je neko “preveslao žednog preko vode”? Da li vam se dešavalo da ljudi oko vas, čak i oni najbliži, koriste tj iskorišćavaju vašu dobrotu? Da li vam se ikad desilo da ste se pokajali što ste nekom nešto učinili ili proveli uzalud vreme?

Da li vam se desilo da budete dobro raspoloženi kad se probudite, i čim se nađete pored neke osobe, budete kao isceđen limun? Kako prepoznati emotivnu manipulaciju i energetsko iscrpljivanje? Koji sve tipovi manipulatora postoje? I najvažnije, kako se ubuduće zaštiti od takvih ljudi?

 

II radionica: Promena i strah od promene (odlaganje, opravdanje, odbijanje i ostali vidovi samosabotaže)

17.05.2017.

Zašto nas je toliko strah od promena koje se dešavaju oko nas, čak i onda kad smo mi sami inicirali promenu (unapređenje, nov posao, brak, trudnoća, rođenje deteta, preseljenje)? Kako “ne iskočiti” iz sopstvene kože kad nam je promena nametnuta ili neizbežna (gubici dragih ljudi, raskidi i razvodi, bolesti, otkazi, materijalni gubici, dešavanja u našem okruženju? Kako prihvatiti i primeniti da je promena stalna, i kako biti pro-aktivan (ići u susret promeni) a ne re-aktivan (biti u stanju odbijanja ili otpora prema promeni).

 

III radionica: Biti ovde i sada

31.05.2017.

Koliko vam se puta desilo da se sapletete, udarite ili se čak ozbiljno povredite samo zato što ste bili u mislima. Da li ste ikada razmislili o tome da možda niste dovoljno prisutni OVDE i SADA? Znate li šta to znači biti ovde i sada i kako to postići?

Na radionici Biti ovde i sada, predstavićemo vam načine i mogućnosti kako da se fokusirate. Razmenom iskustava u kojima će treneri objasniti kako su i same prevazišle mnoga stanja u kojima nisu bile „prisutne“.

Na lak i razumljiv način pokazaće vam jednostavne metode i kratke energetske vežbe kojima ćete u svakoj životnoj situaciji moći da se „uzemljite“, fokusirate se na ovde i sada, odvežete se od prošlosti koja vas i dalje opterećuje i prestanete da brinete o budućnosti, već se usmerite na ostvarenje svojih želja i ciljeva koji su vam važni.

 

IV radionica: Metafora života kao polazna tačka menjanja filma svog života

21.06.2017.

Kako da naučimo da slušamo sopstvene misli i  otkrijemo metafore svog života? Kako dozvolimo sebi da odbacimo sve što nam više nije korisno i zamenimo novim, korisnim uverenjima?

Osvestite i osetite svoja uverenja, svoja osećanja, misli i telo i otkrijte slike i boje svog radosnog života na radionici čiji je cilj da naučite:

  1. Kako da posmatrate sopstvene misli
  2. Kako da promenom nekorisnih metafora života dobijete sve ono što vam je potrebno

 

Radionice vode: Praktične savete i vežbe podeliće sa vama članice Udruženja Posvećenost radosti života, Snežana Prokić, Lola Tomić i Snežana Đurđić, treneri životnih veština

Investicija za radionicu: Investicija za pojedinačnu radionicu iznosi 1500,00 dinara. Ukoliko se prijavite na dve  ili više radionica investicija po radionici iznosi 1200,00 din.

Mesto održavanja: HR Centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Datum i vreme održavanja radionica:

  • I radionica : Emotivna manipulacija i energetsko iscrpljivanje – 26.04.2017. od 18h do 19:30h
  • II radionica: Promena i strah od promene – 17.05.2017. od 18h do 19:30h
  • III radionica : Biti ovde i sada – 31.05.2017. od 18h do 19:30h
  • IV radionica: Metafora života kao polazna tačka menjanja filma svog život – 21.06.2017. od 18h do 19:30h

Prijavi se: +381 60 55 00 596 ili na office@mynlp.rs

Ciklus radionica Posvećenost radosti života: olakšajte sebi svakodnevicu