Najava događaja

NLP Master trening

PRIJAVE U TOKU

NLP master trening je za sve one koji žele da usavrše i prošire znanje NLP-a. Uslov je završeni trening za NLP praktičara.

I modul – Vrednosti

Naučićete ulogu hijerarhije vrednosti u našim životima, kako da detektujete i promenite ograničavajuće vrednosti i kreirate usklađenu hijerarhiju koja podržava ostvarenje željenih ciljeva.

Ovo je vikend transformacije…. Niko ne zna koliko daleko promena može ići…..

II modul – Meta programi i modelovanje

Meta programi su ključ koji otvara vrata razumevanju ljudskih mapa i omogućava kreiranje vlastitog i profila drugih na lingvističkom nivou. Znanje Meta programa nam omogućava uspešno upravljanje ljudima, otkrivanje najboljeg kandidata pri zapošljavanja, definiše načine motivacije, sklonost timskom radu, ulozi vođe. Meta programi otkrivaju kako odlučujemo, pregovaramo, kupujemo, reagujemo u stresnim situacijama…

Kad jednom, otkrijete i upoznate Meta programe Vaša komunikacija nikad više neće biti ista i postajete izuzetno efikasni.
Modelovanje je suština NLP koji nam omogućava usvajanje obrazaca akcelerativnog učenja svih veština. Projekat modelovanja jedne veštine po izboru polaznika je deo sertifikacije.

III modul – Prezentacione veštine

Svaka komunikacija je prezentacija nas samih. I zato, učeći prezentacione veštine otkrivate svoj lični prezentatorski stil, stičete veštine kreiranja i kontrole stanja prezentatora, razvijate ličnu harizmu. Uz otkrivanje i razvijanje ličnog stila naučićete kako da strukturirate prezentaciju, kako da izazovete željeno stanje publike, kako da odgovarate na teška pitanja… Projekat modelovanja na sertifikaciji predstavljate korišćenjem prezentacionih veština.

IV modul – Hipnoza i „Spretna usta“

Hipnoza u svakodnevnom poslovnom i privatnom okruženju će vam pružiti znanja sugestije i uticaja na nesvesni um sagovornika uz ekologiju. Spretna usta su napredni jezični obrasci koji izazivaju promenu u dubokoj strukturi sagovornika. Korisni u coaching-u, pregovorima, prodaji, upravljanju ljudima…

V modul – NLP coaching veštine

Rad sa klijentima i podržavanje njihovih promena je veoma zanimljiv i zahtevan. Ovog vikenda ćete naučiti „tajne“ rapora, vođenja, upravljanja svojom energijom coach-a, kako „verovati“ za klijenta. Steći ćete uvid u česte greške kod coaching-a i načine kako ih izbeći.

VI modul – S.C.O.R.E Model i nove tehnike

Naučićete SCORE model rešavanja problema u coaching kontekstu i poslovnom okruženju, kao i da rešavate alergije, ograničavajuća uverenja Re-imprint tehnikom, Alignment-om.

VII modul – Grupe i sistemi

Naučićete da upravljate grupama i sistemima. Znaćete koje vrste grupa postoje, koji su njihovi elementi i karakteristike, koje su faze razvoja i kako se upravlja grupnim procesima.

VIII modul –  Kreiranje budućnosti

Naučićete da SET-ujete ciljeve i vizualizujete budućnost. Jungle Gym, „kupka pozitivnih resursa” je tehnika jedinstva percepcionih pozicija, neurologičkih nivoa i Time line-a u postavljanju ciljeva.

IX modul  – Sertifikacija

Sertifikacija uključuje prezentaciju projekta modelovanja, rešen open-book test i aktivno učestvovanje u svim segmentima treninga. Nakon završenog treninga dobijate sertifikat NLP Mastera INHNLP i IANLP asocijacija.

Trajanje NLP treninga: 18 dana, raspoređenih u 9 vikend modula (subota i nedjelja) od 9:30 do 18 časova.

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596, jelena.kovacevic@hrcentar.rs

Raspored:

MODUL DAN MESEC GODINA
I 17-18 Septembar 2016
II 22-23 Oktobar 2016
III 26-27 Novembar 2016
IV 14-15 Januar 2017
V 11-12 Februar 2017
VI 11-12 Mart 2017
VII 08-09 April 2017
VIII 13-14 Maj 2017
IX 24-25 Jun 2017

 

Mesto održavanja:  HR Centar, Resavska 48, sprat 1, stan

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596 ili na office@mynlp.rs

Prijavite se već danas!
NLP Master trening