Najava događaja

Transakciona analiza u svakodnevnom životu – ciklus radionica

PRIJAVE U TOKU

Novi ciklus treninga: „Transakciona analiza u svakodnevnom životu“ nam omogućava da primenimo savremene psihoterapijske koncepte, pomerajući sopstvene granice.

Trening program je namenjen svim ljudima koji žele, misle i veruju da je moguće da usavrše svoje opšte psihološke resurse i kapacitete za unapređenje sopstvene svesti o sebi tj. svog identiteta, svog ponašanja, komunikacije u odnosima s drugima, partnerom i decom, usavršavajući time i vaspitne stilove.

Trening će vam obezbediti:

Da na jasan i jednostavan način počnete da razumete strukturu i funkciju sopstvene ličnosti, i ličnosti drugih ljudi

Naučićete kako da šaljete i primate jasne i kongruentne poruke sebi i drugima

Imaćete uvid u obrasce koje ste prihvatali u svojim ranijim fazama razvoja, a na kojima počivaju vaša životna opredeljenja

Ispitaćete koliko su oni funkcionalni, koliko vam koriiste

Trening će vam omogućiti da na zabavan i jednostavan način stavite tačku na neželjene reakcije, i „psiho igrice“ koje igrate sa sobom i ljudima oko sebe

Shvatićete načine na koje sabotirate sopstvene ciljeve ili se zaustavljate na putu ka njima

Uočićete svoju nesvesnu motivaciju, i šta je pokreće. Proceniti njenu efikasnost, i koliko Vam ona zapravo donosi u sadašnjem životu

Da li ste zadovoljni? Da li živite ono što ste oduvek hteli? Da li ste postali to što jeste?

Razumećete vezu između misli, osećanja i ponašanja

Shvatićete svrhu emocija, i početi da razlikujete autentične od tzv. „reket“ emocija

Odlučićete da napravite promenu, na način da ona bude izvodljiva i dostižna kako bi vas povela u željenom pravcu

Naučićete kako da razumete svoj emocionalan život, i njegove mehanizme, kao i da ga obogatite velikim rasponom osećanja i reagovanja prema sebi i drugima

Konačno, tokom procesa treninga koji je interaktivan sa dosta vežbi i materijala, prihvatićete svest o sebi drugima i svetu, na nov način!

Prepustićete se spontanosti više nego do sad i konačno, omogućićete sebi kapacitet za bliskost, koji unosi zadovoljstvo u najintimnije delove života.

Trening vodi: Maja Pavlov, psiholog CTA psihoterapeut i NLP trener, s višegodišnjom savetodavnom praksom i vođenjem edukativnih i terapijskih, grupa ljudi u zemlji i inostranstvu.

Investicija za trening: Investicija po radionici je 3.500,00 din. Za uplate celog programa pre početka prve radionice, ostvarujete popust od 5.000,00 din, pa je konačna investicija 30.000din, odnosno  3.000,00 din po radionici.

Vreme održavanja:  PRIJAVE U TOKU

Trajanje treninga: 10 radionica po 3 sata

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596, office@mynlp.rs

Prijavite se već danas!

Transakciona analiza u svakodnevnom životu – ciklus radionica