Blog

Akademija za roditelje – uvodna radionica

PRIJAVE U TOKU

“Naša nas deca posmatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći”, Gandhi

Vaspitanje deteta najvažniji je posao u životu roditelja, u kojem kao da nedostaje dovoljno podrške i vremena. Prave škole sa redovnom nastavom i domaćim zadacima za roditelje ne postoje, retka su stručna usavršavanja, pohvale i nagrade još ređe, a penzija ni ne postoji. Ipak, postoje načini kako roditelji mogu naučiti da budu još uspešniji i da rezultate u vaspitanju dece postižu brzo i lako. HR Centar je kreirao treninge za roditelje i decu i pozabavio se različitim pristupima i rešenjima za uspešno roditeljstvo koji podrazumevaju razumevanje dece, davanje podrške, podsticanja i motivacije.

HR centar je kreirao treninge za roditelje i decu i pozabavio se različitim pristupima i rešenjima za uspešno roditeljstvo koje podrazumeva razumevanje dece, pružanje podrške, podsticanja i motivacije a sve to prilagođeno baš vašem detetu. Takođe, saznaćete kako pružiti pomoć deci pri učenju, podizanju samopouzdanja, rešavanju vršnjačkih konflikata…

Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite na  radionici Akademija za roditelje gde ćemo, zajedno sa vama, proučiti neke od pobrojanih tema, dati vam neka gotova rešenja a pripremili smo vam i neka iznenađenja.

Radionicu vode:

Vladimir Simeunović, trening menadžer u osiguranju i NLP Master

Marijana Milošević Simić, diplomirani muzički pedagog i NLP Master

Investicija za radionicu: Investicija  za  radionicu Akademija za roditelje  – uvodna radionica iznosi 1.000,00 din. Učesnicima ove radionice, koji se odluče za ciklus radionica Akademija za roditelje, se za ovaj iznos umanjuje ukupna investicija  trening programa.

Vreme održavanja  radionice: Datum će biti naknadno definisan (od 18h do 20h).

Mesto održavanja: HR Centar, Resavska 48, 1. sprat, stan 12

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596, office@mynlp.rs

Prijavite se već danas!
Akademija za roditelje – uvodna radionica