MyMindful
Summer

Besplatan letnji program,
28. jun - 30. avgust

Čitav program je ONLINE i možeš da ga pratiš gde god da si, u svom tempu.

Svake nedelje čeka te nova tema i novi izazov!.

GET YOUR MIND IN SHAPE.

10 video lekcija+vežbe

Svaka nedelja nova tema! Korak po korak, sigurno i lako te vodi ka napretku!

10 vođenih meditacija

Kratke meditacije za svaki dan. Uspori, udahni, oslušni, dozvoli sebi...break na 10 minuta!

Live sa Tanjom

Pitaj, istražuj, saznaj, iskoristi priliku i pre svega se dobro zabavi!

Tvoj lični dnevnik

Svakog dana novi list, novi napredak. Zamisli tek šta te čeka na kraju putovanja!

Zatvorena Facebook grupa

U svakom momentu na klik od tebe su svi materijali i podrška kompletnog našeg tima!

Pokloni na kraju programa

Edukacije, online programi, coaching paketi i razna druga iznenađenja!

Sadržaj programa

MyMindfulSummer program osmišljen je da te sprovede kroz kompletan proces upoznavanja sa sobom i kreiranja cilja u kom ćeš uživati! Kreiran je na bazi naših akreditovanih NLP treninga i iskustva naših trenera u želji da te podržimo u onome o čemu sanjaš verujući da je svako od nas više od onog što misli da jeste

Ovo leto posveti sebi i iznenadi se koliko možeš da postigneš za deset nedelja kada se nečemu posvetiš uz prave alate i stalnu podršku.

Svaka nedelja sastoji se od videa, audio meditacije za svaki dan, vežbe i dnevnika koji prati svaki dan. 

Sav materijal za određenu nedelju biće svakog ponedeljka ujutru na Facebook grupi – MyMindfulSummer. Tokom nedelje Tanja će biti prisutna u grupi i tu je da odgovori na pitanja i bude ti podrška koja ti je potrebna na ovom putu.

I NEDELJA: Definiši šta TAČNO želiš

Ova nedelja doneće ti jasnoću i pravac. Otkrićeš šta je to što zaista za sebe želiš i kako to izgleda u budućnosti. Naučićeš šta razlikuje ciljeve koji se ostvaruju i one koji ostanu zaboravljeni.

II NEDELJA: Uspostavi sklad unutar sebe

Kada smo u balnasu i harmoniji delujemo potpuno drugačije na svet oko sebe. Naš um je bistriji, odluke jasnije a emocije umirene. Ova nedelja donosi ti unutrašnje poravnanje tako da budeš 

III NEDELJA: Obezbedi sebi podržavajuću okolinu

Sve što nas okružuje utiče na nas, ali to ne mora da znači da ima potpunu kontrolu nad nama. U ovoj nedelji fokus je na tome kako uskladiti svoje okruženje tako da nas podržava u cilju i šta raditi kada okruženje nije tako podržavajuće.

IV NEDELJA: Kreiraj navike koje te podržavaju

Važnije je šta čovek radi svakog dana po malo, nego povremeno kad je baš motivisan. Zato su navike važne jer podržavaju naš cilj oblikujući naš svaki dan. Ove nedelje naučićeš kako da organizuješ svoj dan po svojoj meri i imaš vremena za sve što ti je važno!

V NEDELJA: Pretvori grešku u lekciju

Jedna od važnih odluka uspešnih ljudi je što veruju u lekcije, ne u greške. Ova nedelja naučiće te kako da promeniš ono što misliš da je greška u svoju snagu i resurs za buduće ciljeve.

VI NEDELJA: Osnaži veru u sebe

"Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova." Ove nedelje ojačaćeš svoje samopouzdanje i poverenje u sebe i svoju budućnost. Ova nedelja je prilika da daš sebi šansu da otkriješ da si mnogo više od onog što misliš da jesi.

VII NEDELJA: Pronađi dugotrajnu motivaciju

Otkrij najčešće zablude o motivaciji i kako u stvari možeš da je svakodnevno kreiraš za sebe. Naučićeš odakle možeš da crpiš motivaciju i kako da je obnavljaš.

VIII NEDELJA: Otkrij heroja u sebi

U svakom od nas čuči super heroj na koga zapravo treba da se ugledamo. Niko nije kao ti i zato je tvoj put jedinstven. Ove nedelje ćeš otkriti svog heroja koji će ti biti najveća podrška!

IX NEDELJA: Uspostavi svoj sistem u kome možeš dalje da se razvijaš

Bližimo se kraju ovog programa, ali to nek bude tvoj početak! Sada imaš priliku da posložiš stvari za svoj dalji napredak. Čeka te sjajna bduućnost!

X NEDELJA: Nagradi sebe!

U poslednjoj nedelji imaćeš priliku da zaokružiš proces, sumiraš svoj napredak i podesiš još koji detalj. Ovih sedam dana iskoristićeš da integrišeš čitav proces, sagledaš pređeni put i nagradiš sebe za sve postignuto!

BONUS

Pripremili smo vredne poklone za tvoj vredan trud na ovom programu i sjajna iznenađenja! 

Investicija = 0 dinara, ali 100% tvoje pažnje za 100% rezultata!

Naša misija je da rast i razvoj bude svima dostupan. Ali od vas traži nešto vrednije od novca - posvećenost, vreme i spremnost da radite na sebi.

Ko će te voditi kroz ovu temu

Tatjana Šokčić je NLP Master Trener i Coach. Takođe je i sertifikovani konsultant za Hogan, SDI i Inspire alate za procenu kompetencija i potencijala ljudi.

Osnivač je i predsednik My NLP asocijacije za lični rast i razvoj i direktor i vlasnik HR Centra.

Više od 10 godina posvećeno radi sa ljudima individulano i kroz razne trening programe kod nas i u svetu podržavajući ih da unaprede kvalitet svog života od profesionalnog do ličnog razvoja i porodičnih odnosa.

Moto koji je vodi je „Budi promena koju želiš da vidiš u svetu“.

Program počinje 28. juna.
Vidimo se!

.