Blog

NLP Master trening

PRIJAVE U TOKU

NLP master trening je za sve one koji žele da usavrše i prošire znanje NLP-a. Uslov je završeni trening za NLP praktičara.

I modul: OTKLJUČAJ USPEH

Prvi modul je posvećen modelovanju i produblivanju znanja koja su stečena na praktičarskom trening programu. Budući da je NLP nastao modelovanjem ponašanja i misaonih procesa izuzetnih pojedinaca, modelovanje nije puko imitiranje, već mnogo više i dublje od toga. Modelovanje analizira razlike u načinu razmišljanja, jezičkim obrascima koje oni upotrebljavaju, životnim stavovima, vrednostima, neverbalnoj komunikaciji itd. Kao rezultat modelovanja dobijamo jasno izraženu, korak po korak, strategiju koja je dovoljno jednostavno predstavljena da je različiti ljudi mogu ponovit.

Projekat modelovanja jedne veštine po izboru polaznika je deo sertifikacije.

 • Modelovanje – pojam, proces, model
 • Implicitno i eksplicitno modelovanje
 • SCORE model
 • Modelovanje po neurologičkim nivoima
 • Napredna strategija modelovanja po Diltzu

Učesnici koji nisu popunjavali Inspire na praktičarskom popunjavaju pre II modula 

II modul: BUDI KREATOR SVOG RAZVOJA

Na drugom modulu ćemo se baviti metaprogramima. Metaprogrami su ključ koji otvara vrata razumevanju ljudskih mapa i omogućava kreiranje vlastitog i profila drugih na lingvističkom nivou. Poznavanje i razumevanje  meta programa vam omogućava da usaavršite svoje veštine pozitivnog uticaja i motivacije, da pronađete najboljeg kandidata za određen posao, oni definišu načine motivacije, sklonost timskom radu, ulozi vođe… Metaprogrami otkrivaju kako odlučujete, pregovarate, kupujete, reagujete u stresnim situacijama…

Na ovom modulu ćete analizirati i rezultate Inspire testova i saznati kako se uobičajeno ponašate i reagujete u određenim situacijama, koja područija su najbolja za vas, šta vas to (de)motiviše, u kom pravcu treba da se razvijate… Na osnovu rezultata kreirate  lične razvojne planove koji će zapravo biti projekat na kome ćete radti tokom celog trening programa

 • Metaprogrami
 • Moj lični profil
 • Moj lični razvojni plan- na čemu radim tokom mastera

VEŽBE: Tehnike za razrešavanje unutrašnjih sukoba – priprema za III modul 

III modul: USKLADI SVOJ ŽIVOT

Treći modul je posvećen istraživanju  osnovnih principa prema kojima živimo i delujemo – našim vrednostima. One su potpora našim uverenjima.. Vrednosti su glavni grad našeg malog sveta, navigacija koja usmerava naš život na izbor reakcija i ponašanja koja su u skladu sa njima i našim uverenjima. Delovanje u skladu sa našim vrednostima i uverenjima dovodi do kongruencije koja daje izuzetnu snagu. Nalaze se u našem nesvesnom i to na značajnom mestu u našoj mapi. Na ovom modulu ćete naučiti ulogu hijerarhije vrednosti u našim životima, kako da detektujete i promenite ograničavajuća uverenja i kreirate usklađenu hijerarhiju koja podržava ostvarenje željenih ciljeva.

 • Razvoj vrednosti
 • Istraživanje vrednosti i određivanje hijerarhije
 • Usklađivanje vrednosti
 • Ponovno ređanje vrednosti
 • POY

Učesnici samostalno pripremaju kratku prezentaciju na izabranu temu pre modula 

IV modul: BUDI ODLIČAN PREZENTATOR

Na četvrtom modulu ćete ovladati veštinama i znanjima koja su potrebna svakom izvrsnom govorniku/prezentatoru. Proces komunikacije je ujedno i samoprezentacija. Učeći prezentacione veštine otkrivate svoj lični prezentatorski stil, stičete veštine kreiranja i kontrole stanja prezentatora, razvijate ličnu harizmu. Uz otkrivanje i razvijanje ličnog stila naučićete kako da strukturirate prezentaciju, kako da izazovete željeno stanje publike, kako da odgovarate na teška pitanja… Projekat modelovanja na sertifikaciji predstavljate korišćenjem prezentacionih veština.

 • Kako uče odrasli
 • Kreiranje sadržaja
 • Dobro stanje, kako ga kreirati i održati
 • Interakcija sa publikom
 • Prezentacione veštine – moj lični stil

VEŽBE: Storytelling

V modul: USAVRŠI JEZIK UTICAJA

Peti modul je posvećen sticanju znanja i veština korišćenja jezičkih obrazaca koji će vas učiniti uticajnijim govornikom. Mltonovi napredni jezički obrasci će vam omogućiti da iskoristite potencijal nesvesnog uma kako biste došli do resursa potrebnih za bolji kvalitet svakodnevnog života.

Na treningu ćete naučiti kako je nastao meta model i uvežbaćete jezičke obrasce Frica Perlsa

Spretna usta su napredni jezični obrasci koji izazivaju promenu u dubokoj strukturi sagovornika. Korisni su u coaching-u, pregovorima, prodaji, upravljanju ljudima…

 • Napredni Miltonovi jezički obrasci
 • Jezički obrasci Fritza Pearls-a
 • Spretna usta

VEŽBE: Kreiranje budućnosti – SETiranje ciljeva, putovanje heroja T Robbins

VI modul: BUDI LIDER

Na šestom modulu ćete naučiti da upravljate grupama i sistemima. Saznaćete koje vrste grupa postoje, koji su njihovi elementi i karakteristike, koje su faze razvoja i kako se upravlja grupnim procesima.

 • Grupe i sistemi
 • Upravljanje grupnim procesima
 • TCI model
 • Upravljanje konfliktima
 • Pregovaranje
 • POY

VEŽBE: Modelovanje – projekat za sertifikaciju 

VII modul: PROMENI ONO ŠTO TE OGRANIČAVA I SPREČAVA

Sedmog trening vikenda otkrivamo koje su veštine i znanja potrebni dobrom NLP kouču. Rad sa klijentima i podržavanje njihovih promena je veoma zanimljiv i zahtevan. Ovog vikenda ćete naučiti „tajne“ rapora, vođenja, upravljanja svojom energijom coach-a, kako „verovati“ za klijenta. Steći ćete uvid u česte greške kod coaching-a i načine kako ih izbeći. Bavićemo se i temom koja je još uvek ima dozu  mističnosti – hipnozom  koja će vam  u svakodnevnom poslovnom i privatnom okruženju  pružiti znanja sugestije i uticaja na nesvesni um sagovornika uz ekologiju.

Bavićemo se i uverenjima kao našim vodećim principima  koji nam daju stabilnost i stalnost u životu ali koji  mogu da nam budu i neresursivni i da nas ograničavaju. Uverenja mogu biti stvar izbora. Na ovom modulu ćemo raditi na promeni uverenja koja nas ograničavaju i izgradićemo ona koja nas podržavaju.

Naučićemo i jako moćnu tehniku za razrešavanje odnosa. Proces razrješavanja odnosa modelovan je prema starom havajskom običaju zvanom Ho oponopono. Ovaj model je prilagođen NLP-u.  Proces dizajniran da se poveća i/ili oslobodi bilo kakva povezanost ili odnos na nesvesnom i interpersonalnom nivou.

 • Coaching u NLP
 • Hipnoza
 • Promena ograničavajućih uverenja
 • Razrešavanje odnosa
 • Vremenska linija

VIII modul: INTEGRIŠI ZNANJE

Sertifikacija uključuje prezentaciju projekta modelovanja, rešen open-book test i aktivno učestvovanje u svim segmentima treninga. Nakon završenog treninga dobijate sertifikat NLP Mastera INHNLP i IANLP asocijacija.

Jungle Gym, „kupka pozitivnih resursa” je tehnika jedinstva percepcionih pozicija, neurologičkih nivoa i Time line-a u postavljanju ciljeva.

 • Sertifikacija – testiranje i prezentacije modelovanja
 • Integracija – Jungle Gym

ZAŠTO BAŠ KOD NAS?

Nudimo više znanja jer se naši programi zasnivaju na principima NLP- Neuro Lingvističkog Programiranja i HNLP – Humanističke Neuro Lingvističke Psihologije. Jedini smo u Srbiji akreditovani od strane 2 najveće evropske   asocijacije – IANLP,  IN NLP i  kanadske asocijacije IN HNLP.

U okviru programa nudimo da otkrijete, testirajući se alatom Inspire, svoje lične obrasce u razmišljanju, komunikaciji, u radu i ponašanju i radite na promenama koje će vas najbrže dovesti do rezultata.

Nudimo dodatne termine za vežbe da biste stekli što više iskustva u korišćenju coaching tehnika, kao coach i kao klijent. Na vežbama usavršavamo tehnike sa modula i učimo nove, na praktičnim primerima učesnika.

Trajanje NLP treninga: 16 dana, raspoređenih u 8 vikend modula (subota i nedjelja) od 9:30 do 17 časova.

RASPORED MODULA ZA BEOGRAD:

Moduli se održavaju jednom mesečno, vikendom.

U Beogradu u prostorijama HR Centra, Resavska 48, 1.sprat, stan 12

Raspored: subotom i nedeljom 09:30 -17h (sa pauzama za osveženje i ručak) i petkom 18-21h (pred III, V,VI i VII modul).

NOVA grupa 2019.

MODUL DAN MESEC GODINA
I 02 – 03 Mart 2019
II 30 – 31 Mart 2019
III 20 – 21 April 2019
IV 11 – 12 Maj 2019
V 01 – 02 Juni 2019
VI 07 – 08 Septembar 2019
VII 28 – 29 Septembar 2019
VIII 12 – 13 Oktobar 2019
Vežbe Petkom pred II, IV, V i VII modul

 

Prijave i više informacijaJelena Kovačević060/55-00-596, office@mynlp.rs

RASPORED MODULA ZA BANJA LUKU:

Moduli se održavaju jednom mesečno, vikendom u prostorijama LANACO tehnološkog centra, Veljka Mlađenovića bb (Poslovna zona INCEL)

Raspored: subotom i nedeljom 09:30 -17h (sa pauzama za osveženje i ručak) i petkom 18-21h (pred III, V,VI i VII modul).

MODUL DAN MESEC GODINA
I 06 – 07 Oktobar 2018
II 03 – 04 Novembar 2018
III 08 – 09 Decembar 2018
IV 26 – 27 Januar 2019
V 16 – 17 Februar 2019
VI 16 – 17 Mart 2019
VII 06 – 07 April 2019
VIII 18 – 19 May 2019
Vežbe Petak pred II, IV, V i VII modul


Prijave i više informacija:
Jelena Kovačević, 060/55-00-596, office@mynlp.rs

PREDAVAČI:

Tatjana Šokčić – NLP Fellow Member, IANLP Trener i direktor HR Centra

Marija Radaković –  NLP Trener, akreditovan od strane IANLP i HNLP asocijacija

Ana Tomović – NLP Fellow Member IANLP Trainer, Bussines ECA Coach, Medijator  Points of You

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596 ili na office@mynlp.rs

Prijavite se već danas!
NLP Master trening