O nama

MY NLP je udruženje za promociju ličnog rasta i razvoja kroz različite trening i koučing programe. Programi su zasnovani na NLP principima i uključuju sve tehnike, veštine i znanja koji nam omogućuju ostvarenje uspeha na području profesionalnog i razvoja poslovanja, ličnog razvoja i unapređenja porodičnih odnosa.

Na realizaciji programa udruženje sarađuje sa partnerima: HR Centar

Naš tim

Tatjana Šokčić

Tatjana je NLP trener od 2014.godine i član je najvećih evropskih NLP udruženja, kao Fellow Member IANLP i Master Trainer IN – International Association of NLP Institutes. Takođe, Tatjana je trener Humanističke Neurolingvističke Psihologije, sertifikovana od strane kanadske asocijacije INHNLP. Kao Coach, član je IANLP i A-N Network internacionalnih asocijacija.

Posvećena je razvoju NLP trening i coaching programa za unapređenje kvaliteta različitih područja života, od profesionalnog do ličnog razvoja i porodičnih odnosa, kroz kao predsednik Udruženja za lični rast i razvoj MyNLP.

Diplomirani je saobraćajni inženjer, a poseduje i zvanje Mastera iz oblasti HR menadžmenta. Svoje obrazovanje i znanja iz prodaje, customer care, HR menadžmenta, stečena u dugogodišnjem radu u internacionalnom korporativnom okruženju, kao i velikim domaćim sistemima, koristi kao poslovni konsultant od 2011.godine. Od 2013. vodi sopstvenu konsultantsku kuću HR Centar i bavi se razvojem ljudi i poslovanja kroz konsalting, programe obuka, mentorstvo i coaching.

Sertifikovani je konsultant za Hogan, SDI i Inspire alate za procenu kompetencija i potencijala ljudi.

Moto po kojem živi je – Budi promena koju želiš da vidiš u svetu.


Marija Radaković

Sertifikovani je NLP Trener akreditovan od strane međunarodnih udruženja IANLP i INHNLP. Marija gradi karijeru u Trening i Sales sektoru više od 12 godina. Pored rada u internacionalnoj kompaniji gde je vodila tim trenera a sada kao regionalni director prodaje vodi tim menadžera, saradnik je HR Centra i MyNLP udruženja u oblasti kreiranja i izvođenja trening programa iz oblasti NLP, prodaje i liderstva.

Zahvaljujući ovom iskustvu, njena najveća snaga u poslu trenera su unapređenje veština prodajne sile i menadžera, motivacija timova i organizacija prodajnih timova.

Sertifikovani je konsultant za Inspire i Points of you alate.

Marijin moto je Nikad ne znaš koliko promena može daleko da ide!


Ana Tomović

Iako je Ana je po formalnom obrazovanju dipl.hemičar za istraživanje i razvoj, dugogodišnje poslovno iskustvo je stekla na menadžerskim pozicijama nekoliko medijskih kompanija, gde joj je pored prodaje, uloga bila da pokrene, osnaži i unapredi sistem i timove.

Radoznala po prirodi, paralelno sa poslovnom karijerom kroz dodatnu edukaciju postaje NLP Fellow Member IANLP Trainer, Bussines ECA Coach, Medijator, Points of You praktičar, student Energetske Psihologije, praktičar Theta Hillinga.

Pored unapređenja komunikacije, rešavanja konflikata i motivacije, njena specifična sfera interesovanja je otkrivanje i oslobađanje potencijala za rast i razvoj, kako pojedinaca tako i timova.

Njena omiljena rečenica je Pokreni se!


Marijana Milošević Simić

Marijana je diplomirani muzički pedagog koji se bavi neuromuzikologijom kroz sopstvene, akreditovane programe Muzička multimedijalna radionica, muzičke radionice za bebe Bim Bam i druge, podjednako uspešno sa decom i roditeljima.

Takođe je muzički direktor Music Art Project-a, programa nastalog po uzoru na El Sistemu, internacionalni program koji deci omogućuje besplatno muzičko obrazovanje i ujedno ih uči važnosti ličnog razvoja i angažovanja, rada i postavljanja viših ciljeva.

Njena lična interesovanja u oblasti neuromuzikologije i načina kako poboljšati funkcije mozga upotrebom muzike, razvila su se i kroz NLP edukacije gde je stekla zvanje Master NLP-a, Koautor je programa Akademija za roditelje i decu, gde su sublimirana znanja ne samo iz oblasti komunikacijskih veština, motivacije i postavljanja ciljeva već i mnoga druga, kako naučna, tako i iskustvena.

Njen moto je – Šta zna želja šta je nemoguće!


Jelena Kovačević

Kao diplomirani andragog, Jelena se nalazi na listi Društva andragoga Srbije kao realizator različitih akreditovanih obuka i seminara u oblasti obrazovanja i učenja odraslih.

Svoja dragocena praktična iskustva u organizaciji i vođenju treninga, proceni kompetencija, liderskih potencijala i razvojnih potreba zaposlenih, team building aktivnosti, pisanju i vođenju projekata, Jelena je počela da stiče još u toku studija kao volonter u HR kompanijama, da bi kasnije nastavila angažovanjem u vladinom i nevladinom sektoru učestvujući u brojnim projektima (ACB, GIZ, NIS i drugi).

Učestvovala je i u kreiranju i realizaciji obuka za sticanje osnovnih andragoških veština kroz obučavanje nastavnika osnovnih škola a za rad sa odraslim polaznicima.

Kao NLP Master, idealna je osoba da budućim polaznicima NLP programa pruži sve potrebne informacije, podršku i smernice, pa uz svoj redovni posao HR konsultanta u HR Centru, za potrebe Udruženja MY NLP koordinira aktivnosti vezane za sve NLP programe.

Njen moto je Kako zračiš tako i privlačiš!


Una Timotijević

Una je diplomirani psiholog, a svoje znanje upotpunila je nizom edukacija iz NLP-a i coaching-a, čime je stekla i zvanje NLP Mastera i Coach-a.

Već dve godine radi kao profesionalni coach i savetnik, podržavajući ljude širom sveta da otkriju i ostvare svoje vizije, poslovne ili pak one lične, prevaziđu strahove i fobije, promene uverenja koja ih ograničavaju, uspostave bolji odnos sa onima koje vole i stalno napreduju.

Voli život, ples, muziku, prirodu, a kroz pisanje nastoji da inspiriše druge da veruju u svoja nadanja.

Kao content manager uređuje web stranice pišući tekstove na srpskom i engleskom jeziku, najviše iz oblasti psihologije, ličnog razvoja, komunikacije, poslovanja… Neke od njenih tekstova možete pročitati i na našem blogu.

U želji da bude još veća podrška drugima na putu ostvarenja njihovih najuzvišenijih želja, svoju ekpertizu nadograđuje edukovanjem za NLP Trenera i logoterapeuta.

Veruje da u svakoj osobi čuči genije koji želi da bude otkriven, riznica nepresušnih resursa, snage i talenata spremnih da ostvare svoje potencijale i snove. Svojim primerom posebno voli da inspiriše i radi sa mladima kako bi ih ohrabrila i podržala na njihovom putu, motivisala i pokrenula da probude svog genija.

Njen moto je – šta god tkaš, vezuj konce za nebo!

Ukoliko želite da primate novosti na email, prijavite se na naš newsletter

O nama