Dobrodošli na
NLP PRAKTIČARSKI TRENING

Šta ćete naučiti

Univerzalne NLP tehnike i alati lako su i jednostavno primenljivi u svim segmentima života, zato se NLP programi preporučuju svima koji žele da ostvare život ispunjen zadovoljstvom i uspehom u onome što vole i zanima ih.

Nakon ovih treninga u svojim rukama ćete imati alate i tehnike sa kojima možete da oblikujete svoj život kako želite. Tokom treninga imate i punu podršku naših trenera da u tome uspete.

Na ovom treningu naučićete da:

  •  koristite sve resurse i potencijal koje (niste ni znali da) imate
  •  pokrenete ili razvijete neku svoju priču
  •  sa svakim možete da nađete zajednički jezik
  •  stare navike mogu da se menjaju (i kako se to radi)
  •  ostanete dobro bez obzira na sve (i svakoga)

Zašto kod nas

Naša ekspertiza:

Akreditovani smo od strane dve najveće evropske asocijacije IANLP i IN

https://www.nlp-institutes.net/tatjanasokcic
https://www.ia-nlp.org/members/country/section/serbia

Više znanja:

Programi naših NLP Praktičarskog i Master treninga zasnovani su na principima NLP (Neuro Lingvističkog Programiranja) i HNLP (Humanističke Neuro Lingvističke Psihologije) što će vam dati širi uvid i veći spektar tehnika i alata.

Male grupe:

U želji da se tokom treninga posvetimo individualnim potrebama svakog našeg učesnika i omogućimo što kvalitetniji rad kroz praktične vežbe, naše grupe broje do 12 polaznika.

Individualni pristup:

Testiranjem alatom Inspire možete da otkrijete nešto novo o sebi – kako razmišljate, komunicirate, koje navike imate, kojim poslovima ste skloni… kako biste radili na promenama koje će vas najbrže dovesti do rezultata.

Dodatne vežbe:

Za više iskustva i brže promene, nudimo dodatne termine za vežbe kada usavršavamo tehnike sa modula i učimo nove, na vašim ličnim primerima.

Šta je NLP

NLP (Neuro lingvističko programiranje) je metodologija za lični rast i razvoj prepoznatljiva pre svega po naprednim strategijama komunikacije i uticaja, brzim i efikasnim modelima za promene u ponašanju i usmerenosti na rezultat. NLP sistem daje širok spektar efikasnih veština, tehnika i alata primenljivih u svim segmentima života za njegov veći kvalitet. Više o NLP možete pronaći ovde

Detaljnije o NLP Practitioner treningu pogledajte ovde


Naši predavači

Tatjana Šokčić

Marija Radaković

Nadežda Nedić

Za svaku potrebnu informaciju ili jednostavno podršku u odlučivanju, naš konsalting tim je uvek tu za vas. Pozovite već danas na 060/5500-596, 011/406-6649 ili nam pišite na office@mynlp.rs.

Broj mesta je ograničen, obezbedite svoje mesto na vreme

Prijavite se odmah!

Za sve informacije i pitanja pozovite nas ili nam pišite

Ukoliko želite da primate novosti na email, prijavite se na naš newsletter

O NLP Praktičarskom treningu