Blog

Miroslava Drapšin

Meni je NLP-a obeležio celu godinu kao nešto najbolje što mi se dogodilo jer je znatno uticalo da promenim neke stvari kod sebe i samim tim da moj život bude kvalitetniji. NLP je potpuno uzbudljivo neobično, čarobno putovanje sačinjeno od mnoštva koraka samootkrivanja, saznanja, promena, ličnog razvoja i rasta.

Miroslava Drapšin
Saznaj više

Svetlana Negić

Upoznavajući se sa NLP-om još sam se bolje upoznala sa svojim unutrašnjim bićem,jer NLP je rad na samom sebi sa manifestacijom na druge.

Svetlana Negić
Saznaj više

Milica Tešanović

Priznajem da je to najbolja namera u životu koju je mogla da mi nameri. Pitate se zašto? Kao mlada osoba koja se odluči da upliva u preduzetniče vode, bez prethodnog znanja istog, od velikog je značaja KAKO to da učinite. Kroz NLP sam naučila mnoge tehnike…

Milica Tešanović
Saznaj više

Kata Vuletić

Praktičarski kurs NLPa me naučio efikasnim tehnikama koje sam odmah primenila na sebe, svoje najbliže – decu i prijatelje, kao i klijente sa kojima radim, a sa instant dobrim rezultatima na rešavanju svojih i njihovih problema.

Kata Vuletić
Saznaj više

Tomislav Protulipac

Dok sedim u učionici HR Centra slušam, gledam predavača – u stvari „vratara“ koji otvara vrata jednog veličanstvenog sveta novih ideja, shvatam da je to ono što sam tražio duže vremena, znao sam da postoji i da je tu blizu oko mene, u stvari svuda gde se okrenem, ali nikako da dobijem znak. Svemu dođe kraj koji znači i početak nečega pa tako je u mom životu došao „znak“- to je to što mi treba….

Tomislav Protulipac
Saznaj više

Olja Lapčević

Ni sama ne znajući šta će me cekati na NLP putovanju, odlučila sam da krenem, bez puno očekivanja (što baš i ne liči na mene :). Okolina me je čudno gledala 🙂 teško razumevajući šta je to zanimljivo u nečem što se zove ‘Neuro Lingvističko Programiranje’ i šta se to tamo može naučiti, i još da ‘žrtvujes’ vikende 🙂

Olja Lapčević
Saznaj više